10. srpnja 2009.

Prvi diplomanti na GAF u Splitu!

glavna
U ponedjeljak, 29.6.2009. na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Splitu obranjeni su prvi diplomski radovi studija arhitekture slijedećim redosljedom:

Hrvoje Kedžo; mentor Hrvoje Njirić
Marija Batina; mentor Dario Gabrić
Duje Štambuk; mentor Dario Gabrić
Dragan Žuvela; mentor Ante Kuzmanić
Ivana Vlaić; mentor Neno Kezić
Lidija Lovrinović; mentor Idis Turato
Marija Puljić; mentor Idis Turato
Jasna Zanki; mentor Idis Turato
Nada Milišić; mentor Nikola Bašić

Pozivamo Vas da se nam se pridružite na promociji u subotu 11.07.2009 u 12 h u amfiteatru Građevinsko -arhitektonskog fakulteta .

Veselimo se Vašem dolasku!

Komentari - 2

magazin

nije bila ta pisma nego gospe moja obuci mi bilo, to mi dobro stoji. radiš dezinformaciju, nemoj tako. i nauči se pisat pršutć bez i kad već cipaš po tin glupostima.

jadran

Evo našeg ponosa i dike - splicki diplomanti sa svojizin mentorin.

A uslikali se ki partizani - jedan do drugoga naređani, usukani, smijulje se, držeći u nejakim šačicama pršutiće. Mili Isukrste, stisli ih ki da jin je oti pršutić (ili plećka, ne razaznajen dobro - slabi pikseli) zadnja živžena namirnica na pragu strašne recesije. Jedino Darovan nije moga izdurat, pa je svoga već omastija. Al je zato uvatija knjigicu. Rvoje se cili, božemiprosti, razdraga - ne mere od sriće. Nije se jadan okusija pršutića još od onomad kad je ziđa kućercu za onoga Drnišanina.

Nega, ne meren, a da ne prokomentiran kako od tolikih docentih, provešurih, pametnih i načitanih, telekutalnih i akademskih ličnosti GAFa (a je mu lip akronim, Gospe moja) samo njizi 6 igra. A i tizih 6 se svelo na dva ozbiljna - Darija i Idisa. Idisa malo više vole ženskice plus je panker. A i Darijo je po pojavnosti panker, a to je u zadnje vrime kul. Ja bi to metija ka razlog za njiovu dobru prođu. Oni drugi, šta nemaju prođu među studentin bi podahitno morali doć u Idisa i Darija na nauku. Grijota da toliki akademski živalj sidi u GAFu, i vrti prstizin.

Aj lipo, Emil i detektivi, malo krenite i vi u disko, paš vidit pršutića i u vašin domaćinstvin.

Najsrdačnije moran čestitat malomen Kedži - nek je svršija školice - pa da sad brže-bolje more nać posal i počet kruva zarađivat. Unda čestitan i ostalin studentin, vi ste naša budućnost!!!

Topli pozdravi, neka Van je sa srićon dico moja. Uz želje i pozdrave radijo Splita iđe a dašta drugo nega pisma:

grupa Magazin sa pismon “Zidan kuću trokatnicu, mišan malter motan žicu”

Upišite vaš komentar

bot