27. listopada 2009.

Obavijest natjecateljima - Primošten i Omiš

a
Poštovani natjecatelji natječaja za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja za uređenje obalnog pojasa naselja Primošten - dva kraka Primoštena (reg.br. 42-08-ST-AU). Po dovršenju provedbe natječaja, investitor, općina Primošten, još uvijek nije podmirio ugovorom predviđena sredstva za 5 jednakovrijednih otkupa.

Nakon više usmenih dogovora sa načelnikom općine Primošten, DAS je u rujnu 2009. predao tužbu i postupak na vođenje odvjetničkom uredu.
Ovim putem se ispričavamo zbog ovako nastale situacije i nagrađene molimo za još strpljenja.

b
Poštovani natjecatelji natječaja za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja i urbane opreme fošala u Omišu!

Po dovršenju provedbe natječaja, investitor, Grad Omiš, još uvijek nije podmirio ugovorom predviđena sredstva za za nagradni fond i naknade za rad ocjenjivačkog suda, tehničke komisije i tajnika natječaja.
Kako su obećali, proces financijskog konsolidiranja je u tijeku, pa se nadaju da bi isplata mogla uskoro biti realizirana.

Molimo nagrađene i ostale sudionike za još malo strpljenja.

Komentari - 4

puno.hvala

Hvala DASu na brzoj reakciji. Samo da se zna da očekujemo kamate kakve bi i banke zaračunale na nedopušteni minus u trajanju od (barem) godinu dana

kokolo

strpljenje je vrlina, ali je i vrijeme novac,
tako neka oni cekaju sa plaćanejm, ali kamate idu, jer natjecatelji od njih ne odustaju

Ime *KOnatječaj

Sramota, godinu dana čekamo da DAS nešto poduzme!
I to tek nakon prijetnji tužbom, oni tuže Raspisivače natječaja.
Ne zaboravimo da je DAS primio novac za svoje troškove i prvonagrađeni rad u slučaju Primoštena. Pitam se da li je Petrina na uplatnici napisao što to plaća a što ne?
A sad trebamo imat strpljenja dok se okonča spor!
Drage kolege, do mirovine, možda……..

bilotko

podrska DAS-u
malo sindikalizma i za arhitekte ne bi bilo lose
iako strajk gladju ne bih preporucio

Upišite vaš komentar

bot