26. studenog 2009.

Europska nagrada za javni prostor 2010.

glavna
Centar za suvremenu kulturu iz Barcelone (CCB) otvorio je natječaj za prijavu projekata koji će se natjecati za Europsku nagradu za javni prostor 2010. Ova nagrada bijenalnog karaktera utemeljena je kako bi se promovirali i prepoznali oni projekti koji stvaraju, transformiraju i unapređuju javni prostor u Europi.

Nagrada će biti dodijeljena u lipnju 2010. u Barceloni, a organizatori ovog projekta su uz CCB i Architecture Foundation (London), Architektur Zentrum Wien (Beč), Cite de l’Architecture et du Patrimoine (Pariz), Nederlands Architecturrrinstitut (Rotterdam) i Finski muzej arhitekture (Helsinki).

Članovi internacionalnog ocjenjivačkog suda su: Rafael Moneo (predsjednik), Dietmar Steiner (direktor Az W, Beč), Ole Bouman (direktor NAi, Rotterdam), Sarah Ichioca (direktor AF, London), Francis Rambert (direktor Cite de l’Architecture et du Patrimonie, Pariz), Severi Blomstedt (direktor MFA, Helsinki).

Projekte možete prijaviti do 29.01.2010. a sve potrebne informacije kao i pravila natječaja možete pronaći na

www.publicspace.org

Komentari - 2

Preskila

Ne moreš se predat.Lahko je v vseh odkeitnh barv. Pa še enkrat: zadeva ima dodatno opremo , tisto, česar druge tovrstne reči nimajo, jo dela tko posebno. V resnici je tkooo butast

puno.hvala

Samo podsjećam velepoštovani DAS da kasne više od godinu dana sa isplatom otkupa za urbanistički natječaj u Primoštenu!

Upišite vaš komentar

bot