30. srpnja 2010.

Design Against the Elements

Na zamolbu the United Architects of the Philippines (UAP) pozivamo Vas da se uključite u globalno natjecanje Design Against the Elements (DAtE) organizirano u suradnji UAP-a s gradom Taguig-om, My Shelter Foundation i Climate Change Commission of the Philippines.

Ovo je natjecanje UAP-ov doprinos globalnoj viziji koja konstruktivno promišlja prijetnje životima, posjedima i obitavalištima zajednica izazvane ozbiljnim klimatskim promjenama (poput pustošenja tropske oluje Ondoy (Ketsana) iz 2009. godine).

Natjecanjem se nastoji pomoći izgradnji urbane zajednice otporne na klimatske promjene kroz podršku stanovnicima u prevladavanju njihovog trenutnog položaja (žrtve katastrofe ili onih koji su ju preživjeli) kako bi zajedno s lokalnim i međunarodnim partnerima postali njeni ko-graditelji.
Natjecanje Design Against the Elements je otvoreno 5. ožujka 2010.

Rok za prijave je 24. rujna 2010.

Pobjednički radovi u dvije kategorije (profesionalni sektor, studenti i apsolventi arhitekture) osvojit će ukupno 32,500.00 $.

Za više detalja, posjetite http://designagainsttheelements.org/index.htm

Ceremonija proglašenja pobjednika održat će se u Manili, a pobjednički radovi bit će biti izloženi tijekom završne svečanosti na prestižnoj svjetskoj konferenciji World Conference of the Parties (COP) 2011. godine u Meksiku uz potporu UNFCCC-a (United Nations Framework Convention on Climate Change).

Komentari - 1

Upišite vaš komentar

bot