19. travnja 2011.

www.arhitekti.hr

glavna
Želimo Vam dobrodošlicu na internetski portal www.arhitekti.hr !

Novi, jedinstveni i specijalizirani internetski portal namijenjen je informiranju svih koje zanimaju arhitektura i građenje.

Portal je zamišljen kao javni medij, točka informiranja za struku, ali i javnost, klijente, medije i druge. Uz najnovije vijesti iz struke, na jednom mjestu želimo predstaviti projekte i ostvarenja hrvatskih arhitekata, kao i svih suradnika. Jedan od ciljeva portala je i stvaranje virtualne baze podataka, online Atlasa suvremene hrvatske arhitekture.

Također, željeli bismo predstaviti i materijale dostupne za gradnju u Hrvatskoj, te opremu i sve ostalo potrebno u procesima gradnje. Portal je počeo sa radom te trenutno punimo baze podataka; projekata i ostvarenja, kataloga i sličnih sadržaja koji će biti dostupni na stranicama. Tim povodom pozivamo i Vas da nam dostavite svoje podatke kako bismo predstavili i vaše projekte, i ured, bez ikakve naknade. Podaci na stranicama će biti dostupni svima te će vas posjetitelji portala popotrebi moći direktno kontaktirati.Portal je online i dostupan javnosti, a svakim danom dodajemo nove elemente želeći osigurati njegovu potpunu funkcionalnost!

S tehničke strane, zanimljivosti vezane za portal su da posjeduje vlastiti CMS prilagođen potrebama te poslužitelje (servere) što bi trebalo ubrzati i pojednostaviti pretraživanje. Cijeli portal je optimiziran za Google i slične tražilice, a novosti s portala biti će objavljivane i putema društvenih mreža poput Facebooka, Twittera… U pripremi imamo još proširenja!

Ovime pozivamo sve zainteresirane da nam se jave, te pošalju pitanja, komentare, savjete… a ukoliko se želite uljučiti u naš projekt Atlasa, pošaljite nam vaše podatke ili zatražite detaljnije informacije!

ZA PROJEKTE i OSTAVRENJA:

Kratki info tekst o projektu/građevini sa osnovnim podacima. Grafički prilozi po izboru (skice, sheme, nacrti, fotografije,…).

ZA ARHITEKTONSKE UREDE:
Naziv ureda, adresa, kontakt telefon, fax i e-mail, kao i adresu web stranice.
Kratki info tekst te logo ureda. Listu projekata, izložbi, publikacija i sl.
Molimo da sva pitanja upućujete na info@arhitekti.hr , a podatke za objavljivanje na arhitekti.hr@gmail.com
Arhitektonskim uredima koji nemaju vlastite internetske stranice, a ukoliko im nije dovoljna samo prezentacija projekata i ureda na našem portalu, nudimo u suradnji s našim partnerima i mogućnost dizajna, izrade i održavanja vlastitih internetskih stranica. Stranice mogu biti dostupne i kao poddomena imeureda.arhitekti.hr !

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, komantara ili savjeta, stojimo na raspolaganju!
www.arhitekti.hr

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot