19. listopada 2011.

Prva Think Space Nekonferencija - ‘Izvan Granica’

Prenosimo poruku organizatora, više o temi na web stranici DAZ-a i(li) Think Space:

think

Dok je četvrti natječaj Moralne Granice još u tijeku, otvaramo poziv na završni susret u sklopu ovogodišnjeg ciklusa programa Misli prostor.

Društvo arhitekata Zagreba s ponosom najavljuje i poziva vas na

Prvu Think Space Nekonferenciju - ‛Izvan Granica’
18 - 20. listopad 2011
u  Laubi, Kući za ljude i umjetnost, Zagreb.

Nakon četiri natječajna kruga programa Think Space bit će organiziran i završni skup s dodjelom nagrada i izložbom pristiglih projekata. Sama završnica zamišljena je u formatu nekonferencije, kao niz vrlo interaktivnih skupova za 300 sudionika koji će diskutirati pojedine natječajne teme i pitanja.

Prva Think Space Nekonferencija omogućit će sudionicima i pobjednicima svih četiriju međunarodnih natječaja da se u Zagrebu susretnu sa svjetski poznatim arhitektima, gostujućom kustosicom i žiratorima. Osobnim i grupnim susretima oni će zajednički istražiti scenarije unutar godišnje teme Granice, posebno se osvrćući na svaki od četiri natječaja.

Think Space Nekonferencija pod nazivom Izvan Granica ima dvojnu ulogu: ona je i platforma za eksperimentiranje i razmjenu ideja, ali i fizički prostor; mjesto na kojemu se okuplja mreža kreativnih umova, nadilazeći kulturne, zemljopisne i institucionalne granice. Na kraju ciklusa godišnja će publikacija spojiti rezultate natječaja s diskusijama i zaključcima nekonferencije.

Nekonferencija Izvan granica je forum na kojem se može razgovarati s kolegama, naučiti nove stvari i poraditi na mrežama suradnje kako bi se sudionici vratili svojim praksama puni energije i spremni da misle o prostoru na nove načine.

Sve potrebne informacije o Nekonferenciji, programu i registraciji možete pronaći na stranicama Think Space i na daz webu.

Predavanja su uvrštena u  Program stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata i boduju se sa šesnaest (16) bodova.

Službeni jezik nekonferencije je engleski.

Ukoliko imate pitanja ili prijedlog za nas slobodno nam se obratite na info@think-space.org

Veselimo se susretu i druženju u Zagrebu.

Tim programa Misli prostor / Think Space

Društvo arhitekata Zagreba (DAZ)
Trg bana Jelacica 3/I
HR - 10 000 Zagreb
Hrvatska
tel. +38514816151; fax. +38514816197

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot