14. studenog 2011.

Rezultati Think Space natječaja “Moralne granice”

Objavljeni su rezultati Think Space natječaja “Moralne granice”, možete ih pregledati na webu DAZ-a.

Ujedno objavljujemo i informacije o Prvoj Think Space Nekonferenciji;

Prva Think Space Nekonferencija

18. - 20. studenog 2011.

u Laubi - Kući za ljude i umjetnost,
Prilaz baruna Filipovića 23a, Zagreb

Unutar Think Space programa održana su četiri međunarodna konceptualna natječaja, a cijeli ciklus biti će zaključen u sklopu prve Think Space Nekonferencije na kojoj će sudionici i šira publika imati priliku propitati ulogu arhitekture u svijetu i probati misliti prostor izvan granica. Nekonferenciji će prisustvovatii gošća kustosica Eva Franch i žiratori Francois Roche i Hrvoje Njirić u društvu autora nagrađenih radova i mnogih drugih. Na svečanoj dodjeli nagrada u subotu 19.11.2011. bit će predstavljena izložba natječajnih radova i organiziran domjenak.

Nekonferencija se održava u Zagrebu, u Laubi, na adresi Prilaz baruna Filipovića 23a od 18.11. do 20.11.2011. i ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite na velikoj završnici prvog Think Space ciklusa.

Sudjelovanje na Nekonferenciji boduje se s 16 bodova u sklopu programa Stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata, a DAZ za svoje članove i one koji se uključe u CouchSurfing ThinkSpace program nudi povoljniju kotizaciju u iznosu od 250 kn.
Kotizacija uključuje sudjelovanje u nekonferencijskim razgovorima, nekonferencijske materijale, ručkove, kavu, osvježavajuća pića i večere.
750 kn  (PDV uključen) – pojedinci
1200 kn  (975 kn + PDV) - tvrtke, institucije
20% popusta za 2 ili više sudionika iz iste organizacije, za studente, freelancere i nezaposlene.

Link za registraciju.

Široka publika, s naglaskom na arhitekte, pozvana je da sudjeluje na Nekonferenciji, otvoreno razgovora sa svojim kolegama, razmjeni ideje i napuni se energijom i kreativnim elanom za nastavak rada unutar svoje stručne prakse.

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot