25. ožujka 2012.

Inicijativa za Marjan - Reakcija Hrvoja Hrabaka

Da razjasnim odmah na početku, potpuno razumijem i podržavam akcije i ciljeve Inicijative za Marjan pa time cijenim i njihov doprinos ovoj temi, osjetljivoj baš kako je neuralgičan cijeli splitski urbanizam.

S obzirom na sve izrečeno, tekst Inicijative uputit ću nadležnom tijelu - Sudu časti UHA - na daljnje postupanje, u formi prijave, iako bi prijava Sudu časti trebala sadržavati i puno formalnije elemente, kao i stvarni potpis i adresu pošiljatelja.

Vezano na prisjećanja iz teksta Inicijative, moram upozoriti na izrečenu neistinu - sasvim jednoznačno, na natječaju za Cvjetni prolaz iz 2006. nisam bio među pozvanim autorima. Autorski angažman u ovom natječaju, pak, ne skrivam, niti ga se sramim. Kroz sve ostale aktivnosti sam uvijek, javno i bez ustručavanja iskazivao i prenosio osobne i strukovne stavove o ovom zagrebačkom slučaju.

Kao iskaz naše posebne brige za Split, pozivam Vas na predavanje arhitektice Dine Ožić Bašić - Novovjeki Split, koje će se održati u petak 13. travnja u 19h, u prostoru UHA/DAZ, u sklopu Sezone urbanizma.

S poštovanjem,
Hrvoje Hrabak, predsjednik UHA

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot