25. ožujka 2014.

Poziv studentima za sudjelovanje na ovogodišnjoj EASA radionici u Bugarskoj

Nakon raspisanog i provedenog natječaja za teme i mentore ovogodišnje EASA (European Architecture Students Assembly) radionice koja će se održati u Bugarskoj od 19. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine, u tijeku je poziv zainteresiranim studentima arhitekture i srodnih struka za sudjelovanje na radionici.

easa bulgaria

Rok za prijave je 10.04.2014., a više o radionici, programu i prijavama možete saznati u vodiču za sudionike i na službenoj stranici EASA-e 2014.
Kao poticaj, pogledajte radove, doživljaje i atmosferu s prošlogodišnje EASA radionice koja se održala u Žužemberku u Sloveniji.

participants pack

EASA je platforma za kulturu i obrazovanje koja povezuje studente arhitekture i stručnjake iz područja Europe, a odnedavno i svijeta. Platforma započinje s radom 1981. godine u Liverpoolu, gdje problemi na polju urbanizma popraćeni kritičnom sociološkom slikom grada potiču grupu studenata da rješenja pronađu u alternativnim metodama urbanog planiranja. Od tada se radionica održava svakog ljeta u organizaciji studenata, svaki put u drugoj državi, te okuplja 500 sudionika. Ove godine održat će se u Bugarskoj, u Velikom Trnovu, od 19. srpnja do 3. kolovoza.

Komentari - 1

Love

Don’t know because it is a very fluid siaiotutn between getting airplanes ready for delivery from the final assembly line, EMC as well as dealing with mercurial customers that we have seen in the past few months. Once deliveries from EMC have been mostly completed then I think we’ll see. Delivery times are affected not just by Boeing’s resources some of which are focused on EMC planes but also customer driven deliveries. I.E. LOTs first 787 is already out but they’re not ready to take delivery till middle of next month.

Upišite vaš komentar

bot