09. svibnja 2014.

Predavanje ‘Razvoj dizajnerskog namještaja; od početne ideje do primjene u suvremenom interijeru’

Društvo arhitekata Splita, Černelić Rješenja za interijere i Edra pozivaju Vas na predavanje ‘Razvoj dizajnerskog namještaja; od početne ideje do primjene u suvremenom interijeru’ u srijedu, 14. svibnja 2014. Predavanje će održati g. Michele Serafini iz Edre u 18 sati u prostorijama Društva arhitekata Splita (Starčevićeva 24c).

edra_gran-khan

Prvi dio predavanja bavi se kreativnim i inženjerskim aspektom nastanka dizajnerskog namještaja, a Serafini će, kroz niz primjera iz prakse, analizirati razvojni put dizajna namještaja, od početnih koncepata i skica, preko interakcije arhitekata i dizajnera s razvojnim timom proizvođača u iznalaženju tehničkih rješenja za industrijalizaciju proizvoda, do odabira materijala, izrade prototipa i usvajanja konačnih tehničkih rješenja.
Drugi dio predavanja zamišljen je kao razgovor o načinima na koje dizajnerski proizvod definira interijer: dizajnerski namještaj kao akcent u autorskom interijeru ili kao osnova oko koje se razvija dizajn interijera. Predavač će se pritom osvrnuti i na zahtjevni razvoj proizvoda tvrtke Edra koja svojim rješenjima predstavlja izazove postavljene pred dizajnere, arhitekte i razvojni tim te nadilazi uobičajenu percepciju namještaja.

edra_jeanette

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot