21. svibnja 2014.

Poziv za sudjelovanje na 3. simpoziju ‘Anatomija otoka’

‘Anatomija otoka- centar za istraživanje i razvoj’ poziva Vas na sudjelovanje na 3. simpoziju ‘Anatomija otoka’ koji će se održati od 17. do 21. rujna 2014. godine. Tema ovogodišnjeg simpozija je ‘Budućnost sela i autohtonih poljoprivrednih kultura na otocima’.

anatomija otoka 2014.

Program ‘Anatomija otoka 2012.-2016.’ ciklus je simpozija i radionica koje se bave temama razvoja otoka. Cilj programa je akumulacija interdisciplinarnog znanja o otocima, otočnim zajednicama i modelima razvoja otoka te prenošenje tog znanja u vidu edukacije i implementacije razvojnih projekata na otocima. Program se održava u rujnu svake godine na otoku Visu. Na sudjelovanje u simpoziju pozvani su stručnjaci iz područja arhitekture, urbanizma, geografije, ekonomije, arheologije, etnologije i kulturne antropologije, sociologije i agronomije, te predstavnici udruga i lokalne samouprave. Nakon simpozija, od 22. do 27. rujna održat će se studentska radionica koja će se baviti projektima operacionalizacije zadane teme.

anatomija otoka

Rok za prijavu na simpozij je 15. lipnja 2014., do kada zainteresirani sudionici trebaju predati sažeti prijedlog izlaganja.  Više o programu, prijavi, kotizaciji i smještaju pročitajte u privitku ili na službenim stranicama Anatomije otoka.

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot