23. svibnja 2014.

Međunarodni stručni skup krajobraznih arhitekata ‘Krajobraz-krajina-pejzaž’

Hrvatsko društvo krajobraznih arhitekata poziva Vas na Međunarodni stručni skup krajobraznih arhitekata ‘Krajobraz-krajina-pejzaž’ koji će se 29. i 30. svibnja 2014. održati u prostorijama Društva arhitekata Zagreba (Trg bana Josipa Jelačića 3/1, Zagreb). Na skupu će stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije i Srbije dati pregled položaja struke u pojedinim segmentima njenog djelovanja s ciljem uspostave međusobnog dijaloga i razmjene iskustava susjednih država i strukovnih udruženja krajobrazne arhitekture.

Teme skupa su:
- uporište struke u zakonskoj regulativi
- sudjelovanje krajobraznih arhitekata u projektiranju
- sudjelovanje krajobraznih arhitekata u planiranju
- problematika održavna objekata krajobrazne arhitekture

Predavanje se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja (SSU), a sudjelovanje je besplatno.
Zbog što kvaitetnije organizacije, zainteresirani sudionici trebaju potvrditi dolazak na e-mail hdka@hdka.hr do 28. svibnja 2014.
Više o programu skupa pročitajte na službenim stranicama HDKA, programu i pozivnici na skup.

pozivnica_hdka

Komentari - 1

Rogel

mia5220. Svibanj 2009.kada Pintarić bude pokazao dobru volju i ubeirijopto ono malo što ima u svojoj glavi, te nama, građanima ovog grada, dokazao da, kako je prije dosta godina rekao:ŽELI U NAŠEM GRADU ŠTO VIŠE PRIVATNIH MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA, KOJA OVOM GRADU ŽIVOT ZNAČE!!!!, tada ću i ja razmisliti o mojem glasu za njega. Ali, znam isto tako da taj dan neće doći, stoga što dotični, kojekakovim Odlukama Grada Siska, stavlja u monopolistički položaj gradska poduzeća, a nama, malim, ali poštenim ljudima, oduzima kruh iz ruku.Stoga, nema šanse, za moj glas a i znam dobro, mnogih drugih, Pintariću1Vidović mora biti naš novi gradonačelnik 0 0

Upišite vaš komentar

bot