10. lipnja 2014.

Izložba natječajnih radova znanstveno-tehnološkog parka Vučevica

Splitsko-dalmatinska županija poziva Vas na otvorenje izložbe natječajnih radova za središnji objekt znanstveno-tehnološkog parka na lokaciji Vučevica (Općina Klis).

Otvorenje će se održati u srijedu, 11. lipnja 2014. u 19 sati u prostorijama Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (palača Milesi, Trg braće Radića 7, Split).

Izložbu možete pogledati do nedjelje, 15. lipnja 2014. godine.

POZIVNICA

vučevica

— pozivnica klis (pdf)

Komentari - 1

Joe

Jan21 e bok opet ja hehe dali mi mozes pomoci hocu se spiotji preko Bluetooth-a na laptopu i ukljucim na laptopu Bluetooth i nece mi naci iphone a ukljucio sam i na iphone-u Bluetooth dali mozda znas u cemo je problem??[]ivan Reply:May 20th, 2010 at 10:10 ama recimo ako imamo na poslu internet od firme jel onda nemoguće se spiotji sa iphoneom usb-om jer to postavke ne dozvoljavaju od naših informatičara ili? ili treba unijeti u iphone neke šifre..govorim od slučaju kad sam si na iphoneu isključio korištenje neta preko operatera..ono fake apn..sorry možda glupo pitanje..to uparivanje me muči jer sam spojio usb a nije mi ponudilo ko tebi gore..[] Reply:May 20th, 2010 at 10:20 amTo ovisi o postavkama koje imate u tvrtci, ne bi znao o čemu se radi tako da ne mogu reći, no ako pratiš upute kako treba onda bi trebalo raditi []

Upišite vaš komentar

bot