01. rujna 2015.

Postanite LEED ili DGNB konzultant: certifikati za zelenu gradnju

Svjetski tjedan zelene gradnje održava se od 21. do 25. rujna 2015. godine.

Njegova osnovna poruka je: “Powering Positive Change”. Ponukani činjenicom da će nacionalni Savjeti za zelenu gradnju diljem svijeta (ukupno 105 nacionalnih organizacija) provoditi brojne marketinške, obrazovne i image programe radi promicanja zelene gradnje kao jedine alternative konvencionalnoj gradnji, Hrvatski savjet za zelenu gradnju je zajedno s višegodišnjim partnerom, Hrvatskom komorom arhitekata, odlučio stručnjacima iz Hrvatske ponuditi dvije edukacije putem koje će dionici građevinskog sektora u Hrvatskoj steći međunarodnu ekspertizu i postati LEED v4 Green Associate (2 dana) ili DGNB Consultant (3 dana). Oba programa uključuju i pripremu za online ispite.

image004.png

Edukacije će se održavati tijekom čitavog tjedna 21. - 25. rujna u Zagrebu, u Oris kući arhitekture, u čemu će tom prilikom sudjelovati svjetski poznati predavači za predmetna područja koji dolaze iz tvrtke Triple Green Building Group te iz Njemačke, s DGNB akademije. Tijekom edukacije očekuje se 50-tak polaznika iz više područja: urbanisti, arhitekti, inženjeri građevine, strojarstva i elektrotehnike, ekolozi, voditelji projekata, predstavnici građevinskih tvrtki, stručnjaci iz bankarskog sektora, agencija za promet nekretnina i brojne druge zainteresirane osobe (posebno iz redova jedinica lokalne samouprave, kao i polaznici Green Building Professional edukativnog programa).

U Hrvatskoj se sve više investitora okreće prema zelenoj gradnji, te rastu i potrebe za domaćim konzultantima za certificiranje prema međunarodnim standardima zelene gradnje, pri čemu su među najpoznatijima upravo LEED i DGNB.

Osigurajte svoje mjesto u zelenim investicijskim projektima, educirajte se i postanite konzultant za LEED i DGNB te sudjelujte u projektima diljem svijeta.

Više informacija potražite u prijavnici:

PRIJAVNICA LEED
PRIJAVNICA DGNB

Više o prijavama za edukaciju saznajte ovdje:

LEED EDUKACIJA
DGNB EDUKACIJA

IZVOR: HKA

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot