11. lipnja 2008.

Pravni Fakultet

link na članak

 

Komentari - 96

« 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

mladen grdović

@XYZ

Lipi/a moj,

mandatar Jure je moj veliki prijatelj i svaka mu čast.

Jedino bi valjalo da malo agilnije plaća suradnike i da se jopet javi onom malom šta mu je vako lipo napravija ovu stranicu da dovrši i forum.

DAZov je svojedobno bija jako lipo uređen (dok mu nije krepa server), pa nek iskopira u njega.

mladen grdović

Moran još samo jednu, pa iđen u posteju!

Iman šejksipijansko jedno pitanje:

jel bolje da su žiriji kolegijalni (mali Saša i mali Ante) ili da se Domazet i Pavić po svome dogovore, a?!

Ja ne znan šta je gore.

XYZ

ODNEDAVO JE I U ZADRU OPET “PRORADILO” DRUSTVO ARHITEKATA ZADAR, KOJE JE JEDNO VRIME ZARMLO, I TO JE JEDAN KORAK NAPRIJED. STA SE TICE STRANACA U KOMISIJAMA ,I U TO NE VJERUJEM. ZASTO ? NJIH CE EVENTUALNO POZVATI ONI KOJI IH VEC ZNAJU, KOJI SU DOBRO UMREZENI I VAN DRZAVE, TAKO DA BI TO UPRAVO ODGOVARALO ONIM AFIRMIRANIM,POZNATIM I BEZ OBZIRA - CIJENJENIM ARHITEKTIMA, ZBOG SVOJIH RADOVA, REZULTATA.
TREBA JEDNOSTAVNO POSTOJATI SLOBODA GOVORA, U MEDIJIMA (DAS-U SVAKA CAST ZA RUBRIKU KOMENTIRAJ I MANDATARU JURI), NE TREBA PLJUCATI BEZOBZIRNO PO SVEMU I SVACEMU , TREBA ZADRZATI ODREDENI NIVO KOMUNIKACIJE, ALI ZATO DAVATI ZDRAVORAZUMSKE ARGUMENTE, OBJASNJENJA, PA NJIHOVOM SNAGOM POKUSATI UTJECATI ZA OPCE DOBRO, DA SE VIDI DA NISMO PASIVNI NITI STRASLJIVI. SMATRAM DA JE ZA DISKUSIJE DOVOLJNO SASVIM PROSJECNO ZNANJE, TE JE PUNO VAZNIJE IMATI ZELJU ZA ISKRENOM REAKCIJOM, NEGO DA SE GLEDA, PLASI DALI CE SE NETKO NEKOME “POZNATOM” ZAMJERITI

mladen grdović

Ima bit da je šjor šta je činija program:

- okliza za 1000 kvadrata (srića nije bitno da su te povšine parcela baš u glavu točne)
- nije napisa u podlogu visinske kote vakulteta i njijovih okolo terena (nego snađi se druže)
- darijo gabrijo ga je zajeba pa mu je posla nepročitljiv vakultet jer je zaboravija stavit all colors to black, nego mu je ostalo iz onizih boja u kojima nako lipo crta
- zamislija za čistačice kvadrata da ih toliko nema ni higijenski zahod…

i dalje da ne brojin puste programske nedoumice.

Jel’ mu DAS isplatija konorar, a?

mladen grdović

Ja bi volija znat zašto su mi 2 posta izbrisana?!

U postovima san se pita oće li Pravni isto ka i Ginekologija bit prominjen za nešto orginalnije!!!

Jer je ova koju smo dobili na misto Njirićeve čudo.

danica

katastrofaaaaaaaaaaa…..sramota

edi

pa sramota ocijenjivackog suda sta je to dopustia!!!

seka

pa daaaa… ma sremota na takvim izjavama!! totalno razocaravajuce!!! pa on samo kopira!!!

xxx

Projekt Hrvoja Njirića je vrlo ambiciozan i zadnja je riječ suvremenog arhitektonskog jezika. Autor je inspiriran Dioklecijanovom palačom pa se tako i njegov rad na poseban način naslanja na rimsku tradiciju - pojasnio je arhitekt Damir Rako, koji je s kolegama Antom Kuzmanićem i Sašom Begovićem bio jedan od članova žirija……ovo je pisalo u novinama!!! zadnja rijec suvremenog arh jezika??? ma zamisli!! pa nije narod glup!!! trebalo bi ih biti sram…toliko o njihovom znanju!! kako mogu dopustit takav lapsus!!! toliko su umisljeni da nevide nista oko sebe!!!

XYZ

ISPRICAVAM SE ZBOG NETOCNOG NAVODA “PROBIJENE SIFRE “FASADE PRVONAGRADENOG RADA. I NA INTERNETU MOZES NAICI NA POGRESNE INFORMACIJE. DA, PALAZZO DELLA CIVILTA’ ITALIANA SU PROJEKTIRALI GUERRINI (2R!), LA PALUDA E ROMANO, 1942, EUR. PREVODECI FRAMPTONA: REZIM FASISTA IMAO JE ZA OPCIJU 1931 , ZA JEDNIM KLASICNIM, POJEDNOSTAVLJENIM STILOM, KOJI SE JEDNOSTAVNO MOZE REPRODUCIRATI, A KOJI JE IMAO NESRETNI POKUSAJ U EUR-U 1942. STVARANJE TOG NOVOG GLAVNOG GRADA, VAN GRANICA “VANJSKOG GRADA” RIMA BILA JE ISTO TAKO UTOPISTICKA I REAKCIONA KAO NEW DELHI. ONA JE TEZILA MONUMENTALNOSTI KOJA JE BILA POTPUNO ODVOJENA OD SOCIJALNE REALNOSTI. ENIGMA SATA OD SLIKARA DE CHIRICA BILA JE REALIZIRANA SKORO NA NATPISU PALAZZA DELLA CIVILT’ ITALIANA, PRIZMA NA 6 ETAZA, POKRIVENA LUKOVIMA, BILA JE POSTAVLJENA NA ZAVRSNICI GLAVNE OSI INTERVENCIJE.

« 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Upišite vaš komentar

bot