29. kolovoza 2008.

ČIPTalks

glavna
ČOVJEK I PROSTOR, vodeći hrvatski časopis za arhitekturu organizira 3. i 4. listopada 2008. prvo izdanje ČIP TALKSa, javnih predavanja i diskusija o najvažnijim temama suvremene arhitekture i urbanizma. U brzim, 20-minutnim formama, javnim diskusijama, sudjeluju vodeći svjetski arhitekti, teoretičari, novinari, političari, urbanisti…  ravnopravni sudionik je i publika.
Teme:
Arhitektura – Prva javna prezentacija rezultata natječaja za zagrebački aerodrom održat će se upravo u sklopu ČIPTalksa. Otvaramo pitanje koji su trendovi u avionskoj industriji, te u kojoj mjeri će projekt novog aerordroma imati utjecaja na urbani razvoj Zagreba. Najveći hrvatski arhitektonski uredi suprostavili su se najvećim svjetskim zvijezdama (Zaha Hadid,Norman  Foster, Shigeru  Ban, Kazuyo Sejima…). Kakav je ishod i zašto, saznajte na ČIPTalksu.

Mediji – Na koji način mediji utječu na suvremeno društvo. Kakva je budućnost medija? Sudionici ČIPTalksa raspravljaju što će nam novine, a što internet novinarstvo u budućnosti ponuditi? Što je donio Facebook?

Zakon – Na koji način zakoni utječu na formiranje okoliša u Hrvatskoj? Razgovarat će se o primjeni Zakona o prostornom uređenju i gradnji, godinu dana nakon što je usvojen. O svemu više na ČIPTalksu.

ČIP TALKS konferencija se u sustavu stručnog usavršavanja Razreda arhitekata boduje sa 20 bodova, od čega 4 iz regulative.

Prvo izdanje ČIPtalksa održat će se 3. i 4. listopada 2008. godine u kongresnoj dvorani Hypo Alpe Adria centra.

Za sve ostale informacije, molim Vas obratite se na tel 01/4818 050   ili posjetite web stranicu www.uha.hr/ciptalks na kojoj se nalaze sve potrebne informacije i prijave.

Dođite i razmijenit ćemo mišljenja !

Prijavnica ili pod www.uha.hr/ciptalks/prijava.php

Komentari - 0

Upišite vaš komentar

bot