03. prosinca 2008.

Konačno izvješće - Primošten

Obaviještavamo natjecatelje da je izložba natječajnih radova i razgovor s ocjenjivačkim sudom sutra, u četvrtak 04.12.2008. u prostoriji „Stare škole”, Rudina Biskupa Josipa Arnerića 1, na ulazu u stari dio Primoštena, (nakon bedema desno)  u 18.30 sati.

Javni, državni, opći i otvoreni, u jednom stupnju, anonimni

NATJEČAJ

za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja

ZA UREĐENJE OBALNOG POJASA NASELJA PRIMOŠTEN - DVA KRAKA PRIMOŠTENA

REG.BR. 42-08-ST-AU

Komentari - 7

puno.hvala

Samo podsjećam velepoštovani DAS da kasne više od godinu dana sa isplatom otkupa za urbanistički natječaj u Primoštenu!

strpljen spašen

danas je 5.7. 2009- sveti duje
otkupi još nisu isplaćeni, molim das da malo “živne” jer nakon onog debakla sa žiriranjem ne ide im na čast i neplaćanje otkupa
prvonagrađeni rad je isplaćen i potpisan je ugovor o izradi dokumentacije, prema tome para se ima samo triba natirati petrinu da izvrši obveze

ispod svakog nivoa

prvonagrađeni rad je vidno bolji od svih ostalih. međutim, među ostalim radovima ima i boljih i lošijih, i to je ocjenjivački sud trebao prepoznati, naime to je njegov posao, a ne postupiti ovako amaterski. nepošteno prema prvonagrađenom, nepošteno prema ostalima!
nadam se da ovakva praksa neće biti na idućim natječajima….

da.svakako

Shvaćam da je DASu u cilju sve to što prije pomesti pod tepih i to objašnjava zašto su vrijeme rasprave objavili tek na dan rasprave (manje od 24h prije), no ne shvaćam zašto i dalje odbijaju podijeliti sav novčani iznos koji su dužni podijeliti te zašto ne žele dodijeliti ostale nagrade. Otkup nije nagrada, a žiri nije dao NIKAKVO opravdanje za nedodjeljivanje nagrada. Nažalost, žiriju nije ni palo na pamet da priznaju pogrešku ili da se za istu ispričaju, već na ovaj način samo žele potkupiti bijesnu rulju i izbjeći tužbu. Pitanje je samo hoće li im isto i uspjeti…

EKSTREM NAŠ SVAGDAŠNJI

PRVO OD 6 RADOVA, SAMO 1 NAGRAĐENI, NAKON TOGA, SVI OSTALI HONORIRANI , DAKLE 100% UČESNIKA JE DOBILO NOVAC, ZAR NIJE MJERA U NEKOJ SREDINI, PO MOME NE VIŠE OD 50% RADOVA BI TREBALO BITI HONORIRANO, JER OVAKO SVAKO ZARAĐUJE. GDJE JE KONKURENCIJA I SELEKCIJA I U ZARAĐIVANJU ? U SVAKOM SLUČAJU OD 2 LOŠA RJEŠENJA, OVO ZADNJE JE MANJE LOŠE.

KOnatjecaj

Budući da su prvo ponudili cjelokupni iznos nagrade prvonagrađenom, nebih rekao da su priznali pogresku, vec su se htjeli izvuc na temelju prve odluke.
Kako to nije proslo, jer prvonagrađeni tim ima savjest i odbio je nemoralnu ponudu, onda im je jedino preostalo da ostatak love pretoče u otkupe, kako se vise nitko nebi bunio, natjecaj bio regularan prema pravilniku, a ostali radovi minimalno honorirani.
I naravno, izložba odmah drugi dan nakon objave rezultata, da dođe što manje ljudi, sve prođe što tiše moguće i bruka bude što manja.
Ludilo!

Danijel

Svaka čast. Lijepo od Vas što ste priznali pogrešku!

Upišite vaš komentar

bot