08. siječnja 2009.

Spinut

Natječaj za zonu javne i društvene namjene na području Spinuta u Splitu (crkva s pastoralnim centrom i dom za starije i nemoćne osobe)

www.d-a-s.hr/natjecaji/aktualni/706/spinut

Obavijest o završetku žiriranja natječaja biti će na web-u do 18.siječnja, umjesto do 11.siječnja, zbog spriječenosti pojedinih članova OS u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika.

___________________________________

Poštovani!

Nakon provedenog žiriranja Natječaja za zonu javne i društvene namjene na području Spinuta (crkva s pastoralnim centrom i dom za starije i nemoćne osobe) , Ocjenjivački sud donio je jednoglasni zaključak da niti jedan rad u potpunosti ne udovoljava postavljenim kriterijima, te je odlučeno da se 5 radova koji su ušli u uži izbor za nagrade pozove u daljnju doradu (temeljem članka 55. Pravilnika o natječajima s područja arhitekture i urbanizma, NN 112/06).

Anonimnost autora natječajnih radova mora se očuvati do trenutka dodijele nagrada i otkupa radova, stoga će svi pozvani autori pismeno biti pozvani u daljnji tijek razrade putem ureda javnog bilježnika.

Konačna objava rezultata očekuje se do 05.ožujka 2009. godine.

Rezultati natječaja biti će dostavljeni svim natjecateljima pismenim putem, najkasnije osam dana od završetka rada Ocjenjivačkog suda. Želimo vam puno uspjeha!

Tajništvo DAS-a

 

Komentari - 47

[5] 4 3 2 1 » Show All

피쉬안마

Your style is unique compared to other folks I’ve read stuff from.
Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this page.

dinko - preseravanje.com

JO,JO M.F. !!!

vinny

konačno i nešto dobro među ovim komentarima
prijedlog ovoga don Živka je totalno uptodate, uvažava kontekst, povijest, modernu tehnologiju, stare kuće ne ruši nego ih reciklira . . . a i ovaj zadnji dio sa grobljem je totalno moderan i rokerski: birth, school (church?), work (ili opet church?) death . . .
bravo Živko ! ! ! ! ! !

Živko Suprdica

Da se obratin ljudim ka onaj mies, i njemu slični!

Nunde u Špinutu, u otin neboderin su sve stare komunjare. I zato ćemo mi tima komunjaran metit crkvu i na njozi križinu! Neka pati koga smeta!

Ja se tute samo čudin mome Don Jozi!

Kako nije angažira Milu Begovića?! Mile bi sa Marinom Balin Fadajev lipo to napravijo po svin pravilin građevine (a Marina je u Konstruktora, u njizih kupolastih oplata na lageru, Bogu fala, ima koliko god Mile zamisli)!

Evo metimo za primjerak - da je uzejo Sutrojicu, zericu je napumpa - i di ćeš lišpe. U one polukružne kućerke se mere stavit stan i kancelarije. U onaj sridnji stane crkva i gorika povri sala. Ta sala mere bit za sastanke i za pridavanja. More se i za pireve potlan iznajmljivat. Njemu će bolje pirevi nego ijednomen tamo u Dugopolju! Tute je s ruke. Svašta se more…

A dom?! Do Sutrojice bi lipo pasova sv. Juraj, isto starorvacka crkva! Ona nije nako iskrivljena ka Sutrojica, tako da se u nju lašnje more metit dvajest trijest sobičaka! I još dotrat kamenja za jedno groblje međunjihzih! Unda te derekt iz doma liferuje na groblje pridkućon.

An, jesan li dobro reka? Jure, mogu ja ovo naskicirat, pa poslat ka 6. rad!?

...

Mi smo jučer dobili da smo u 5. Rok je negdje do kraja drugog mjeseca, a dodatno obeštećenje 10.000kn. Doduše, iz smjernica žirija nije nam bas najjasnije zasto smo uopće u tih pet radova, ali kakav raspis natječaja i sva događanja oko žiriranja, takve i smjernice.

Mortizia

Eco, i mi smo dobili obavijest i Godota u kuverti…..Disleksija je očito zarazna bolest koju smo pokupili preuzimajući podloge….
I isto smo izišli u nadi da će bar jedan član žiria biti objektivan….ali njega na kraju nije bilo u žiriu….baš kao što Godot to kaže…

Miliš si zadovoljio si sve uvjete, oblikovno i sukladno locusu…kad ono..paf..ko u stripovima, dobiješ šamarčinu!!! I dok ti iznad glave lebdi upitnik..ideš dalje….

Još uvijek s nestrpljenjem čekam 3 mjesec, i nadam se da će bar netko od nas uletit i dobit zasluženo…a ako ne….(nešto kao film iz djetinjstva…”Pobuna na brodu Bounty”..mi izgleda neizbježno)

Želim Vam svima inima, sreću i uspjeh, ako ne u ovom natječaju, onda bar u nekom od….

RUBEN SOSA

ŽIVIO DRUG TITO I KOSTI MRTVIH PROLETERA….

[5] 4 3 2 1 » Show All

Upišite vaš komentar

bot