06. veljače 2009.

Playtime

glavna
Pozivamo Vas ovog petka, 6. veljače od 20.00h da nam se nakon otvorenja izložbe natječajnih radova Trsteničke uvale pridružite u ugodnom druženju uz muziku i piće po prigodnim cijenama!

Komentari - 1

ante bloketa

Poslin turboultrazabavnog derneka u Jurinoj birtiji, da rezmiran dojmove koji ovu rađu čine spentakularnon!

Jure, gazda birtije >>> cijene pića su popularne, atmosfera je usijana! Jure, otvori još jednu, jer te odlično iđe!

Ekipa od 110 000 ćuna >>>

Meni se najbolje svidijo! Tute je sve jasno!

Oni su podilili ledinu sa dvi crte. Odlučili se odman da će metit samo otele (jer šta će nami kulture, športa i tomu slično). Toga je baranko, 10.000 kreveta (da ne zafali za kad nan recesija prođe).

I onda su u ta polja mećali redon:
- jedan red otela od po iljadu, iljadu ipo i dvi iljade soba
- jedan red butik - otela (njizi 4, jedan za drugin - tute je jedino problenčić šta pola soba vidi more, a pola ne vidi jer je tinel paralelan sa obalon), i
- jedan red + jedan red vrtala sa lavandon, da razblaži klima uređaje. Tute je još 250 soba. Ne triban spominjat da garaža od cca 350 auta sasvin zadovoljava cili, pod ovon točkon navedeni circus maximus.

Toliko otela ima da se ti ne mereš odlučit u koji ćeš. Svaki na svoj način različit, a svi jopet isti…

Ja san u prvi moment mislija da nigdi nema ceste. Kad san malo bolje pogleda, vidija san da su po gorika spomenutin crtan potegli kolno-pješačke pute (tako je napisano, al je zera drugovačije okrečeno, pa se stariji čovik, bez oćala, smete). Na ovoj slici di se mala rošulava, tute svaki čas more proć auto ili, kad zatriba, kamijon!

Moran pofalit naše prvake da su najlišpe okrečili svoje plakate, ovi drugi in nisu niti sjena! Ima svih lipih boja.

Pozdravlja vas svih,

Ante Bloketa, na privremenon radu u Minkenu

P. S. Vas 2 - Uškopljeni i Bušmani - Vi i drugi put napravte vako lipu maketu i jopet vako puno mislite, objašnjavajte, pa će Vas jopet papit mrak. Da Van reče Dušan: manje mislit, bolje bojat, i više curica šta se rošulavaju.

Upišite vaš komentar

bot