X

Poziv na aktivaciju i obnovu članstva u Društvu arhitekata Splita

03.02.2017

Poštovani kolege,

početak kalendarske godine vrijeme je aktivacije i obnove članstva u Društvu arhitekata Splita.

Društvo arhitekata može biti izvrsna platforma za promišljeno, koordinirano i etično djelovanje s ciljem afirmacije splitske i hrvatske arhitekture, urbanizma i zadovoljavajućih strukovnih standarda koji posljednjih godina nisu na zavidnoj razini. Nakon prošlogodišnjeg ukazivanja na aktualne gradske probleme, u novoj godini očekuju nas ciklusi predavanja, javnih tribina i izložbi kojima bi se problemima prišlo na konstruktivan način i educiralo javnost. U planu djelovanja je i uključivanje mlađih generacija u rad Društva, organiziranje studentskih i URBACT radionica, povezivanje s ostalim hrvatskim društvima arhitekata, redizajn i pojačanje aktivnosti weba Društva te reaktivacija projekta ‘Memento splitske moderne arhitekture’.

Svi članovi Društva imaju pravo sudjelovanja u ostvarivanju zadaća Društva, kao i u svim aktivnostima, akcijama i manifestacijama koje Društvo organizira, pod uvjetom poštivanja ustroja i odluka tijela Društva.

Pozivamo sve arhitekte (dipl.ing.arh., mag.arh., univ.bacc.arh., ing.arh. i ak.arh.), studente arhitekture i ostalu zainteresiranu javnost da se učlane u Društvo, a aktivne članove da ispune tablicu s podacima u privitku kako bismo izradili kompletnu bazu podataka članova Društva.
Za aktivaciju članstva pošaljite ispunjeni obrazac i dokaz o uplaćenoj članarini na mail info@d-a-s.hr ili adresu: Društvo arhitekata Splita, Starčevićeva 24c, 21000 Split, nakon čega ćete dobiti svoj članski broj.

Da bi novi kandidat imao status redovitog člana Društva za tekuću godinu, dužan je podnijeti prijavnicu za članstvo najkasnije do 31. ožujka tekuće godine. Kandidati koji podnesu prijavnicu nakon tog datuma, dobivaju status redovitog člana Društva tek sljedeće godine.

Nadamo se što većem odazivu, posebno među mladim kolegama kojima bi aktivacija u Društvu trebala postati sastavni dio profesionalnog razvoja.

S poštovanjem,

Predsjedništvo DAS-a:
Dragan Žuvela
Anita Karaman
Ana Krstulović
Berislav Lukšić
Tomislav Nejašmić
Dean Stubnja
Ivo Vojnović

Preuzmi: