X

Poziv studentima za sudjelovanje na ovogodišnjoj EASA radionici u Bugarskoj

25.03.2014

Nakon raspisanog i provedenog natječaja za teme i mentore ovogodišnje EASA (European Architecture Students Assembly) radionice koja će se održati u Bugarskoj od 19. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine, u tijeku je poziv zainteresiranim studentima arhitekture i srodnih struka za sudjelovanje na radionici.

easa bulgaria

Rok za prijave je 10.04.2014., a više o radionici, programu i prijavama možete saznati u vodiču za sudionike i na službenoj stranici EASA-e 2014.
Kao poticaj, pogledajte radove, doživljaje i atmosferu s prošlogodišnje EASA radionice koja se održala u Žužemberku u Sloveniji.

participants pack

EASA je platforma za kulturu i obrazovanje koja povezuje studente arhitekture i stručnjake iz područja Europe, a odnedavno i svijeta. Platforma započinje s radom 1981. godine u Liverpoolu, gdje problemi na polju urbanizma popraćeni kritičnom sociološkom slikom grada potiču grupu studenata da rješenja pronađu u alternativnim metodama urbanog planiranja. Od tada se radionica održava svakog ljeta u organizaciji studenata, svaki put u drugoj državi, te okuplja 500 sudionika. Ove godine održat će se u Bugarskoj, u Velikom Trnovu, od 19. srpnja do 3. kolovoza.